Find det bedste slips 

Find det bedste slips 

Skal du af sted til fest og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan svaret for dig være et slips. hos os giver dig et kæmpe produktkatalog af flere forskellige modeller af slips her finder du kæmpe slips, som en sjov onkel vil have eller slimslips til en der vil se godt ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her kan man yderligere afslutte sit look med en slipsenål, som nemt og lækkert organisere ens slips og gør at ens look sidder i skabet.  

Skal du til jule tam tam med familien? 

En af de normale steder man bruger slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, der har BalderClothes den ideelle løsning til dig som vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at din viden på mode er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes ser vi et vældigt sortiment af slips i mange afstøbninger. Her kan vi rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som vil passe perfekt sammen. Vi har igennem en længere tid dyrket slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du kan finde at de fleste af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er let for en at binde. Her ser man på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser man en smart accessorie, der er let for en at bruge. Vores sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har tilføjet til dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe en, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den assistere en nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

mange farver 

Er du den farverige person, som elsker farver i ens påklædning og har ledt efter en shop, hvor du kan få slips i utallige forskellige farver? Så bør du ikke lede længere, BalderClothes har slips i mange farver og mønstre. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.