Bimeon

Søg på nettet

ArtiklerØkonomi

Guide: 5 måder du kan tilfredsstille din mand

Lad os bare være ærlige – Vi vil alle, mænd som kvinder, gerne anses som værende gode i sengene. Med lidt tid og tålmodighed, er der mange måder hvorpå vi kan blive bedre. Hvis du gerne vil komme op med nye og innovative måder på, hvordan du kan tilfredsstille din mand i sengen og imponere ham, har vi nogle gode råd til dig her.

Om at tilfredsstille en mand og give ham lyst til mere

At tilfredsstille din mand handler ikke om, at du til enhver tid skal kunne stille op til radbrækkende stillinger, der får dine øjne til at løbe i vand. Der er meget mere til det, end det. Når det kommer til sex, uanset om det er i et forhold eller et hedt one night stand, er det vigtigt, at sex er en opfyldende og sjov oplevelse.

Der er ingen der har lyst til at hoppe ud af sengen og føle, at det ville man gerne have været foruden. Dyrk din selvtillid og viden omkring, hvad du og din partner kan lide, og husk at slappe af og nyde det. Det er det, det hele handler om.

Så, hvis du gerne vil give din mand en oplevelse og tilfredsstille ham, så prøv en af vores 25 frække råd:

Hav sex med lyset tændt

Mænd er af natur meget visuelle, så han vil med garanteret gerne se din krop og blive opstemt af, at kunne se jer sammen. Lad være med at gemme dig under tæpper eller dæmpe lyset. Vær i stedet modig og lad dem være tændt. Din selvtillid og selvsikkerhed i din egen krop tænder ham også.

Strip for ham

Det kan virke en anelse grænseoverskridende, især hvis det er helt nyt territorie for dig. Hvis du alligevel samler mod, vil det med sikkerhed gøre ham helt bild i varmen. Du behøver ikke gå helt amok, men hop i et sæt frækt lingeri, som du føler dig godt tilpas i, og sæt noget langsomt musik på højtalerne, som du kan bevæge kroppen til. Du behøver ikke være professionel stripper, for at sende din mand helt over månen.

Brug sexlegetøj

Alle par har fra tid til anden brug for at pifte sexlivet op. Der findes et enormt udvalg af sexlegetøj på markedet, som kan imødekomme alle jeres fælles og individuelle drømme og fantasier. I kan afprøve alt fra vibratorer til håndjern, legetøj til spanking og bind for øjnene. Listen er lang. Tag en tur til den lokale sexbutik sammen og se, hvad I sammen falder for. Det kan være en pirrende oplevelse i sig selv og bygger den seksuelle spænding og forventningsglæde op.

Der findes et væld af sexshops men også sider, hvor du kan læse mere om sexlegetøj. Du kan eksempelvis læse mere om sexlegetøj på Eroti.dk.

 

Prøv rollespil

Her mener vi altså ikke den slags, hvor den ene af jer klæder sig ud som troldmand, og den anden er en magisk elver i skoven – Medmindre det er jeres ting, selvfølgelig. Nogle gange kan det være rart, at flygte fra virkelighedens stress og jag. Rollespil i sengen giver jer mulighed for at være en anden for en stund. Det kan både være frækt og erotisk, så hvorfor ikke prøve det af? I begyndelsen kan det være grænseoverskridende og måske lidt akavet, men så snart I er i fuld gang, og begge lever jer ind i oplevelsen, bliver det rigtig godt.

Hav telefonsex

Der er heldigvis ingen der siger, at sex absolut skal finde sted, mens I begge er fysisk tilstede i det samme rum. Næste gang din kæreste eller mand er ude at rejse, så prøv at giv ham et opkald og se hvor det kan føre hen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *