Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Flytning i Aalborg

I lørdags var jeg på loppemarked. Det var virkeligt en hyggelig lørdag. Ja, faktisk en vidunderlig lørdag. Solen skinnede. Et sjældent syn her i en regnfuld måned. Men faktisk, så var det forårslunt vejr med solskin og tørt tøj!
Vi gik på loppemarkedet, og her fandt jeg lige præcist den gamle plakat, som jeg ved, vil passe godt på min køkkenvæg.

Ledt længe

Jeg har længe ledt efter sådan en plakat. Jeg ved, at de findes, og jeg ved, at de bliver reproduceret. Jeg vil bare helt have en i original-printet. Og det fandt jeg. I lørdags. Så det blev en glad tur på caféen efter loppemarkedet. Vi sad og sludrede om alt og intet, og pludselig kom jeg til at tænke på om, hvor de her handlende på loppemarkedet opbevarer deres varer.

Tag nu hende, som jeg købte plakaten af. Hvor har hun haft den liggende? I månedsvis, måske. Eller kun i kort tid? Og hvad fik hende til at sælge den i dag? Jeg ved det slet ikke. Men jeg ved, at i Aalborg centrum er der meget få steder, hvor man kan have så store lagre af gamle ting.

Opmagasinering?

Det er ikke muligt for alle de handlende at have opmagasineret alle de ting inde i Aalborg. Vi snakkede og sludrede om det. Måske findes der specielle steder med faciliteter til opbevaring i Aalborg, hvor de handlende lejer sig ind? Måske har de særlige faciliteter i nærheden af deres boder nede på torvet?

Spørgsmålene blev mange. Vi måtte indse, at vi intet ved om, hvordan handlende på et loppemarked fungerer. Er det bare sådan, at de kommer kørende hen til markedspladsen, og så sætter de deres bod op den dag? Eller har de organiseret sig? Jeg mener: Der er forskel på at sælge kassettebånd fra 70’erne og så at sælge buffeter i Art-deco stil. Ikke? Hvordan gør de?

Et flyttefirma i Aalborg

Altså hvis jeg skulle sælge de møbler fra klunketiden, som jeg har arvet for mange år siden, og har sat til opmagasinering i Aalborg, så ville jeg da være tvunget til at finde et flyttefirma i Aalborg, som ville være villig til at køre møblerne frem og tilbage hver lørdag, mellem opbevaringsstedet og loppemarkedet, ikke?

Findes den slags firmaer? Jeg har jo ikke en stor trailer, som jeg kan opbevare de usolgte møbler i. Jeg aner faktisk ikke, hvordan man kører med en trailer. Jeg har hørt noget om, at man ikke må køre hurtigere end 80 km i timen, når man har trailer. Men det kommer aldrig på tale for mig. Jeg skal ikke sælge de gamle møbler, jeg har stående til opbevaring inde i Aalborg. De skal flyttes ud til mig, når jeg får råd til at købe et stort hus med 3 stuer. Den første skal indrettes i Art-Deco stil, den anden i ultra funktionalisme og den tredje i klunkestil.

Plakaten, jeg købte, er den næstsidste genstand, jeg har brug for, inden jeg kan realisere denne plan. Det sidste jeg har brug, for er et spejl med stramme linjer, som bare udstråler overskud, og lej med livet og de nye muligheder, teknologien giver os. Ja!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *