Bimeon

Søg på nettet

Artikler

El & VVS ét sted

For 3 år siden satte vi et badeværelse op nede i kælderen. Vi havde allerede indrettet et rum dernede til et lækkert gæsteværelse. Vi havde lavet god isolering mod fugt. Vi har også fået lavet ekstra beskyttelse mod radon, og vi har sørget for god ventilation. Ifølge Bedste-varmepumpe.dk er især isolering vigtigt for at holde på varmen, så varmeregningen ikke stikker af, klik her.

Nu er turen så kommet til, at vi skal have repareret det lille, men lækre badeværelse dernede. Indtil nu har pigerne brugt det nye værelse som deres private værelse til at kunne have kærester på besøg. Badeværelset blev brugt flittigt, må jeg sige. Pigerne er nu flyttet hjemmefra – ind på Nørrebro, fordi de begge to læser på Panum‐instituttet derinde i København.

Jeg elsker det! Det giver mig endnu en mulighed for at være helten her i familien, og jeg er virkelige sådan en DIY mand. Jeg har med andre ord mulighed for at forbedre det lille badeværelse i vores kælder. Jeg er sikker på, at min søster vil sætte pris på det, når hun kommer og besøger os næste gang. Hun bor langt fra Danmark og kommer ikke så tit hertil, så når hun endelig kommer, vil jeg gerne kunne forkæle hende. Ligesom hun gør, når vi besøger hende.

Elvvs.dk

Da jeg har besluttet, at det nye badeværelse i kælderen skal være funktionelt og flot, har jeg brugt en del tid på at finde armaturer og andre vvs-relaterede produkter. De behøver ikke at være de allerdyreste, men de skal være i god kvalitet. Det har derfor været en udfordring for mig at finde Grohe VVS produkter, som jeg synes, passer til badeværelsets stil. Jeg er glad for Grohe produkterne. De er godt kram. Holdbare, flotte og af god kvalitet. Og de kan alle købes online hos dem her med billig vvs og elartikler: https://www.elvvs.dk/

Min hustru har dog en lidt anden mening. Hun synes, det er for almindeligt med Grohe vvs produkter. Hun er en snob en gang imellem. Jeg har bedt hende om at gå online og finde vvs produkter, hun gerne ville se i kælderens badeværelse. Det har hun så ikke gjort. Så må det være mig, der bestemmer. Og i denne omgang bliver det produkter fra Grohe. Ingen tvivl om det. Basta.

Er Grohe bare bedst

Jeg kan faktisk blive rigtig sur på hende min viv altså, fordi hun bare siger, at Grohe VVS ikke er godt nok, men ikke kommer med forslag til, hvad der så kan sættes op i stedet for. Det er mig, der laver arbejdet. Sådan gør-det-selv! Og det betyder også, at det er mig, som ligger på knæ, og får lagt nye klinker på gulvet. Hun har ikke omtanke. Kunne hun ikke bare tænke så langt, at jeg måske ville sætte stor pris på, at HUN kommer med et par puder, så mine gamle knæ ikke skal ligge på den hårde beton, mens jeg lægger gulvet?

Nå, pyt, jeg gider ikke tage skænderiet med hende om det. Jeg ved, at hun er klar over, at hun ikke slår til på det punkt. Hun ved til gengæld også, at jeg er klar over, at hun har voldsomme problemer med sin ryg, og derfor ikke formår altid at tænke på, hvor meget jeg gør for familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *