Eksklusive badeværelser

Samtalekøkkener har vi vist alle efterhånden – så hvad er næste skridt? Vi har set lidt på de muligheder, der eksisterer for at opskalere et rum i huset, som du faktisk benytter en del mere tid i, end de fleste tror. Og det er et rum, hvor det hele handler om vederkvægelse, selvforkælelse og nydelse: Badeværelset!

Ultimativ luksus i badeværelset

Der findes ganske mange firmaer, der leverer badeværelser, og de fleste af dem er faktisk fine. Men for de af os, der vil mere end det, alle de andre har, er udvalget straks lidt mindre. I vores søgen efter det kompromisløse og gedigne, har vi fundet en butik, der har det bedste af det bedste fra Italien: Design4home.dk

Hvis du er mere til lave priser og IKEA segmentet, er det ikke butikken for dig – så er det sagt. Men hvis du er typen, der kører Mercedes eller lignende, køber lækre ting der holder livet ud etc., vil du med garanti føle dig hjemme på deres webshop:

Håndvaske

Sådan en håndvask finder du altså kun i en butik som Design4home – og du finder den kun i private hjem, hvor der er råd til at købe det bedste. Og er det så pengene værd?

Du lever kun en gang

Lad os bare holde fast i den viste håndvask, der koster 4.469 kroner. Tænk over, hvor mange gange i dit liv du vil vaske hænder der, børste tænder etc. Og tænk så på nydelsen af det visuelle indtryk – og den uforlignelige kvalitet helt ned i alle de mindste detaljer. Det er sikkert – medmindre du flytter – den sidste håndvask til et badeværelse, du kommer til at købe. Og ved du hvad? Så er det faktisk ikke dyrt længere!

Vi sidder der alle

Det kære toilet, som vi alle sidder på (eller står ved) er også et “møbel” i dit badeværelse. Og her har italienske Azzaura nogle helt eminente bud. De har både fritstående og væghængte toiletter, og de er vandbesparende og skide-flotte (undskyld – men den er for nærliggende, ikke?)

Tag et nærmere kig på de italienske og lækre toiletter her: https://www.design4home.dk/shop/toiletter-77s1.html

Så sidder du godt, mens du tager dig af det, der nu skal tages sig af sådan et sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *