Digitale pianoer

Nu har du virkeligt et problem. Du var sådan set ikke klar over det førend din lillebror gjorde dig opmærksom på det. Problemet er, at I ikke kan mødes på udebane uden hver især at føle sig forpligtiget til at betale regningen for alle drinksene og bare lade, som om at ingen af jer har gjort en eller anden ondt. Sådan er det bare at være dansker. Vi tror alle sammen, at danskere er lykkelige. Det er de måske. Især hvis de ikke kender til bedre forhold. Men hvad er gode forhold? Ja, jeg kunne nøjes med at svare dig, at det er forhold under hvilke du selv føler dig tilpas. Men det er ikke godt nok. Der skal mere til. En af de vigtigste ting, der skal til, for at man kan have et godt forhold til hinanden, er sødme og ærlighed. Sødmen kan man fremstille. Ærligheden kan man ikke skabe. Ærlighed er noget, der kommer fra hjertet. Vil man ikke være ærlig, tjah, så har man et stort problem. I mine øjne.

Spille på digitalt klaver

Hvis du nu har sådan en længsel efter at spille på et digital piano – også kaldet elklaver, men samtidigt frygter, at nattesøvnen bliver totalt ødelagt, så er det måske ikke den bedste løsning at købe sådan et møbel til brudeparret. Måske er det bedre, at du bare skriver dig på venteliste og dermed stadig kan styre, hvor mange penge du bruger på et bryllup. Og ikke investerer i et digitalt piano, som du alligevel ikke tager dig tid til at lære at kende.

Et digitalt piano er måske ikke verdens mest opfindsomme gave til at brude par. Men ved du, hvad? Hvem har fortalt dig, at gaver skal være opfindsomme, unikke, af smukt design, og dyre – på en og samme tid? En opfindsom gave, der spreder glæde – enten fordi det laver god lyd, eller fordi dine børn elsker at synge med på en særlig sang – er aldrig en forkert investering. Så kom i gang. Køb det digitale piano, som du har haft i kikkerten i lang tid. Du kan måske finde det brugt. Der findes mange sites, hvor der sælges brugte instrumenter. Måske kan du finde et billigt digitalt piano der. Måske kan du også komme af med det igen, hvis det viser sig, at det ikke lige er dig.

Giv det en chance

Jeg ville dog give det en chance. Du ved aldrig, hvilke overraskelser der kommer til dig! Måske er jeg gået over stregen her. Har talt for meget om digitale pianoer der, hvor du i virkeligheden ønsker dig et stort koncertflygel. Det må du undskylde. Jeg ville bare hjælpe dig videre.

Et digitalt piano kan være en rigtig god løsning. Ikke kun fordi du kan tilslutte højtalere eller høretelefoner. Du kan faktisk også få en masse gode timer, hvor du bare spiller løs uden, at nogen skal bedømme dig. Du kan optage musikken, du laver. Og derefter kan du naturligvis arbejde videre med det, du hører. Eller du kan vælge at slette filerne fra din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.