Det lækreste lingeri

Lad det være sagt med det samme: det er reelt en pleonasme at tale om lækkert og køb lingeri hos Luksuslingeri.dk i samme sætning, men som med det meste andet, kan tingene jo gradbøjes. Og der ER forskel på graden af lækker, når vi taler om lingerimærker. Som et “søgested” ser vi opgaven med at kigge lidt nærmere på lingeri som ganske velkommen 🙂

Tre mærker slår alt

Vi har allieret os med nogle østrogene kolleger fra Luksuslingeri.dk, der jo ikke blot er prædestinerede til at vide mere om den sag end vi mænd – men som også har, hvad vi vel kan kalde de fysiske forudsætninger for at teste og give indspark til dette.

Den samlede dom fra de kære damer var ganske entydig, og det viser sig, at det især er tre lingeri brands, der slår alt andet. Det ene af dem via sin politik i relation til størrelsen på ikke mindst BH skåle – og de to andre, fordi de bare ER mere lækre.

De tre mærker kigger vi efter i sømmende her – og undskyld for den lidt vandede joke.

PrimaDonna Lingeri

Mærket er belgisk og designes, fremstilles og markedsføres af Van de Velde koncernen, der i dag er anerkendt på tværs af lande som den ledende i verden, når det handler om lingeri.

Det særlige ved PrimaDonna er, at alle produkter – udover at være fremstillet i helt sublim kvalitet og med sans for detaljen – er størrelsesmæssigt specielt rettet til piger og kvinder, der vel godt kan betegnes som den skandinaviske type: Lidt større barm og hofter, der ikke ligefrem leder tanken hen på spejderdrenge.

I Danmark sælges PrimaDonna af House of Lingerie – og de har et helt særligt udsalg på PrimaDonna også.

Billedet til denne artikel er i øvrigt en smuk og velsiddende PrimaDonna BH.

Marie Jo Lingeri

Marie Jo er kendt af flere end for eksempel PrimaDonna er det. Det skyldes nok, at mærket har været på det danske marked i ganske mange år, og at der næppe findes nogen pige i alderen 15 til 50, der ikke én eller mange gange har skrevet Marie Jo på ønskesedlen.

Også her er det faktisk houseoflingerie.com, der har det samlet set bedste tilbud til danske vinder, der vil have Marie Jo.

Og med det mener vi: Priser og udvalg vurderet samlet.

I øvrigt kan man glæde sig over, at Marie Jo Swim badetøj til kvinder er så populært som aldrig før, For pigerne er det komfort og godt udseende – og for vi mænd er det jo bare chokolademælk for øjnene!

Andres Sarda Lingeri

Her er det, vi nok kan skubbe en enkelt “småsocialist” lidt rundt i manegen, men sådan må det være. Adres Sarda ER bare ikke for hvem som helst.

Hvis du skulle prøve at sammenligne det spanske mærke med bilernes verden, taler vi en underskøn blanding af Lamborghini, Ferrari og Bentley – med et strøg af McLaren.

Det er ikke billigt – så er det sagt. Men hvis design, uovertruffen kvalitet og en formgivning hinsides, hvad der kan forklares, er det, du vil have, er der kun ét mærke i lingeri: Andres Sarda!

Uden yderligere forklaring får du her det visuelle bevis på Luksuslingeri.dk

Andres Sarda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *