Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Derfor skal du rejse med bussen

Det er måske ikke altid bussen, som folk tænker på, når de skal på ferie. Men det er faktisk lidt en skam. For bussen tilbyder en række fordele, der er svære at finde et andet sted.

Her i dette indlæg vil vi se på, hvorfor det kan betale sig at hoppe ombord på en god turistbus frem for at rejse med flyvemaskinen hver eneste gang.

Bussen er hyggelig og komfortabel

Når du rejser med en bus, er der en helt anden og meget mere afslappet følelse i forhold til at rejse med en flyvemaskine. Det mærker man allerede fra man skal med. Du behøver nemlig ikke igennem en tætpakket og hektisk lufthavn, men kan stige stille og roligt ombord efter du har vist din billet.

Inde i bussen er der bedre plads og atmosfæren er meget mere hyggelig. Det skyldes måske, at folk ved, der venter en god køretur, hvorfor de finder sig til rette og indretter sig behageligt.

Bussen gør det også muligt at kigge ud ad vinduerne, når du passerer veje og smuk natur på vej frem mod din destination. Det kan gøre, at du kan slappe af og se flotte billeder passere lige foran dig.

Gør noget godt for planeten… og spar penge samtidig!

Hvordan kan bussen ligefrem gøre noget godt for planeten? Jo, det kan den ved at reducere CO2-fodtrykket sammenlignet med andre former for rejsetransport.

Du har sikkert allerede hørt om, at der måske skal ekstra CO2-afgift på flyvemaskiner, og at vi anbefales ikke at flyve så meget mere. Det skyldes, de lukker mere CO2 ud end en bus. Når du rejser med bussen, er det med andre ord et grønnere alternativ, hvor du er med til at gøre en lille forskel.

Men tager det ikke længere tid?

Noget af det, som taler imod at rejse med en bus, er transporttiden. Og det ville også give ringe mening at rejse til Kina med bus. Men! Rejser du i Europa, er der faktisk ikke så meget tid, som går tabt. Du skal huske på, at du slipper for at møde tidligt op i lufthavnen, skulle tjekke ind og igennem security, lande og vente på bagagen og meget mere.

Med bussen er du længere tid undervejs på selve rejsen. Men det er vel trods alt bedre at sidde ned og slappe af den længere tid, kontra at stå i køer, tømme lommer og sidde og vente i en dyr lufthavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *