Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Cykler og både

Ønsker du en nem, billig løsning, når du skal fra A til B? Eller er du ude efter den fedeste mountainbike, racercykel eller båd? Hos Redningsvest-nu.dk har vi et stort udvalg af både, cykler og elcykler for enhver smag i mange forskellige priser.

Cykle og både for enhvers smag

I vores brede både- og cykeludvalg finder du sejlbåde, cykler, elcykler og racercykler, der egner sig til både den almindelige cyklist og ambitiøse motionsrytter eller sejler. Vi tilbyder alt fra basis- til high end-cykler som CUBE og Specialized.

Grundet vores brede sortiment servicerer vi kunder med mange forskellige typer af behov, og derfor kan vi med garanti også hjælpe dig. Hvad end du søger den billige, smarte båd, cykel, den toptunede racercykel eller bedstemorcyklen med elmotor og kurve – så står vores professionelle team klar til at hjælpe dig og tilbyde dig konkurrencedygtige priser!  

Redningsveste og svømmeveste

Sikkerheden skal naturligvis være i top, når man skal ud at sejle, og derfor kommer man ikke uden om hverken redningsveste eller svømmeveste. Med en redningsvest eller en svømmevest kan skibet synke, uden at du eller din medpassagerer kommer i livsfare.

Vi har et stort udvalg af redningsveste på tilbud samt svømmeveste på tilbud, og der er ingen undskyldning, for de kan erhverves fra bare 200 kr. Sæt ikke dit eller andres liv på spil og få købt en redningsvest allerede i dag. HUSK at det er et lovkrav, at der skal være det samme antal redningsveste ombord, som der er passagerer.

Professionel vejledning og rådgivning

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med købet af en ny cykel eller båd. Derfor tilbyder vores erfarne, kompetente medarbejdere altid dig den rådgivning og vejledning, du har brug for. Vi lever af at tilbyde dig den unikke service, som du ikke får online. Derfor kan du forvente at finde den cykel eller båd, der passer bedst til dig og dine behov, når du handler med os.

Besøg os i dag!

Er du på udkig efter ny cykel, båd eller bådtilbehør eller cykeltilbehør? Så besøg vores forretning i dag på Redningsvest-nu.dk! Du får med sikkerhed en prangende oplevelse i en forretning, der dufter af gummi og olie, mens lyset genskinner i det brede udvalg af pudsede både og cykler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *