Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Clean parfumer

Er du på udkig efter en ny duft til dig selv eller en du holder af, så er parfumerne fra Clean et rigtig godt sted at starte. De minimalistiske flakoner og rene dufte er blevet et kæmpe hit blandt mange forbrugere, da de unikke dufte skaber fantastiske følelser hos dem som bærer de unikke duft sammensætninger. Clean har skabt en række forskellige parfumer som både mænd og kvinder kan nyde godt af – fælles for de mange dufte er dog at den enkle, rene og minimalistiske fornemmelse skinner igennem lige meget, hvilken duft du tager frem fra Clean sortimentet.

Clean parfumer

De ikoniske duftnoter fra Clean minder om rent vasketøj, nyfalden regn eller andre dufte som man naturligt forbinder med noget positivt. Alle dufte fra Clean virker opkvikkende og forfriskende, og du vil i løbet af ingen tid føle en renhed ved at bære de forskellige Clean parfumer, da duftene indeholder ingredienser, som vil give en følelse af friskhed, hvilket vil give dig fornemmelsen af at være velsoigneret og velplejet. En fantastisk egenskab fra en parfume alene.

Som sagt kan du få Clean parfumer til både kvinder og mænd. Det der især gør sig gældende for dufte til kvinder er den friske og skønne fornemmelse som parfumerne kaster af sig. Ikke nok med at indholdet er fantastisk at indhylle kroppen i, så kommer alle Clean parfumerne i minimalistiske flakoner, som passer til både brandet og den individuelle duft.

Er du mand og ønsker du at finde en ny parfume, så har Clean skabt nogle yderst lækre, maskuline og varme dufte, som de fleste mænd vil kunne identificere sig med. Herredufte fra Clean vil kunne betegnes som klassiske dufte, som dermed også vil falde i god jord hos de fleste – og hos det modsatte køn.

Parfume rejsestørrelse fra Clean

Clean parfumerne kommer i helt normale størrelser, men skal du ud og rejse og vil du gerne have din yndlings Clean parfume med dig i håndbagagen, så har brandet udviklet en mindre rejsestørrelse på 5 ml. som du let og enkelt kan have med dig på farten, så du aldrig skal undvære din nye signaturduft, som er blevet en del af dig og dit image.

Få din Clean parfume til at holde længere på huden

På Luxplus forhandler de mange af de skønne Clean parfumer – og så endda til meget små priser, såfremt du er medlem. Da der er så store besparelser at hente kan du om muligt få råd til flere favoritter i sortimentet. Når din nye signaturduft er kommet hjem, så sørg for at brug den korrekt, så den holder længe på huden. Når du pifter de friske og fantastiske duftnoter på kroppen, kan du med fordel gøre det når du kommer ud af badet og huden er håndklæde tør. Grunden til at du på dette tidspunkt vil kunne binde parfumen bedre til huden end normalt er, at huden stadig er små fugtig og varm, når du kommer ud fra dit bad, hvilket er en rigtig god kombination sammen med din Clean parfume.

Foruden ovenstående tip så kan du også pifte et par gange ved knæhaser og indersiden af armene, så din parfume “starter” længere nede og stiger opad, hvilket vil resultere i, at den kan duftes længere tid på din hud.

Lyder Clean parfumerne som noget for dig, så find herlighederne på Luxplus – der er store besparelser at hente på de populære Clean parfumer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *