Bimeon

Søg på nettet

Artikler

bObles Donut kan bruges af både børn og voksne

bObles er et kendt brand, der designer og producerer multifunktionelle produkter til børn. Her understøttes nærvær og bevægeglæde, samt udvikling af de motoriske evner gennem leg og aktivitet. Hos bObles finder du en masse tumlemøbler i kvalitetsrige designs, som helt sikkert vil passe ind i dit hjem.

Produkterne fra bObles er særdeles populære, og hos Little Happy finder du et bredt udvalg af deres produkter. bObles donut finder du i forskellige størrelser og farver, og ved at trykke her, www.littlehappy.dk/bobles-donut, kan du komme ind og finde lige den donut der passer til dig og dit hjem.

Et nyt legetøj til hele familien

En donut fra bObles er et legetøj, der kan nydes af hele familien. Dette produkt vil være et hit, og vil være med til at bringe jeres familie tættere sammen. I vil hurtigt finde ud af, at der findes en masse lege og aktiviteter med donut, og at der vil blive kamp om, hvem der skal have den lige nu.

bObles mange produkter er med til at styrke barnets motoriske kompetencer, og det samme er donut altså. Her kan du få styrket barnets evne til at ligge på ryg og mave, samt styrket nakken og balancen. Dette vil være en fordel for barnet i fremtiden, og vil hjælpe barnet med forskellige ting.

  • Lille donut

Lille donut er perfekt egnet til de lidt mindre medlemmer i familien. Til den helt lille kan den bruges som støtte. Når forældre sidder på en stol, kan donut så lægges på skødet, og barnet ovenpå. Dette vil helt sikkert være en sjov aktivitet for både barn og voksen.

  • Donut

Alle børn og barnlige sjæle bør eje en donut. Dette er fordi at, at hoppe er en ting, der gør, at man ikke kan lade vær med at smile. Ved hjælp af de forskellige størrelser, er der mulighed for, at alle medlemmer fra familien kan eje en donut. Denne donut er den almindelige størrelse, og vil helt sikkert blive et hit hos familien.

  • Stor donut

Den store donut er den der nok vil blive brugt af flest familiemedlemmer. Ved at sætte donutten på højkant har familien nu et helt nyt hoppedyr. Så skal der hoppes igennem! I kan se hvem der kan holde balancen længst tid, og hvem der kan hoppe det længste hop.

Lav donut om til en gynge

Som sagt kan donut bruges til en masse forskellige aktiviteter. Ved at trykke donut ned mod gulvet, kan i skabe en vakuum, så donut sidder fast. På den måde kan i se, hvem der kan stå og holde balancen længst tid på den.

Udover de forskellige ting, så kan donutten også laves om til en gynge, ved hjælp af donutgyngen. Ved at erstatte EVA-skumknappen med donutgyngen, har i nu en helt ny gynge til hele familien.

Gyngen kan hænges op indenfor og udenfor. Hvis i har et stort træ udenfor vil det være ideelt at hænge den der. Så er der mere udendørsleg til de små. Indenfor vil den helt sikkert også blive et hit, hvor bamser kan komme med op og gynge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *