3 alternative ideer til bryllupsrejsen

Når man bliver gift, er der tradition for, at det nygifte par efter festen rejser på en romantisk bryllupsrejse sammen. Det er deres første rejse som ægtepar, hvor de får mulighed for blot at være sammen og nyde hinanden, samt fejre deres nye titler som mand og kone.

Ofte går bryllupsrejsen sydpå til et all-inclusive hotel, hvor parret kan slappe af i solen, eller til en spændende storby. Har man dog lyst til at prøve noget nyt og anderledes med sin nye ægtefælle, kommer her tre ideer til en anderledes bryllupsrejse.

Slotsophold

Vil man gerne have en unik oplevelse sammen, og samtidig føle sig en smule royal, kan et slotsophold være værd at overveje, når man skal bestille bryllupsrejsen. Der findes mange smukke og gamle slotte i Danmark, som man kan bestille overnatninger på. De fleste af de gamle slotte ligger i flotte naturskønne omgivelser, så man kan slappe af og få et afbræk fra hverdagen og blot nyde hinandens nærvær.

Vil man gerne rejse til udlandet på sin bryllupsrejse, findes der også mange slotte rundt omkring i Europa, som man kan overnatte på. Blandt andet findes der mange gamle vinslotte i Frankrig, som uden tvivl er et besøg værd. Uanset hvad kan et slotsophold være med til at danne smukke og unikke rammer om en romantisk bryllupsrejse.

Spaophold

Har man lyst til at blive lidt ekstra forkælet, og trænger man til at komme helt ned i gear, kan man meget vel bestille et spaophold. Her er det mulighed for total afslapning og bare nyde hinanden, inden en travl hverdag atter venter.

På et spaophold er det blandt andet muligt at nyde forskellige behandlinger så som en god massage. Desuden kan man anvende spafaciliteter så som dampbad, indendørs pool og sauna.

Der findes rigtig mange skønne spahoteller, både herhjemme og i udlandet, så der er rig mulighed for at vælge en god destination. Vil man gerne bestille et afslappende spaophold til sin bryllupsrejse, er det muligt at finde en oversigt med spaophold online.

Rejs rundt i Asien

Er budgettet til det, og er det en drøm man endnu ikke har fået udlevet, er Asien et fantastisk rejsemål. Her vil man også virkelig komme tæt på hinanden som nygift par, da man er langt væk fra vante rammer, samtidig med at man kommer til at skabe unikke og uforglemmelige minder sammen.

En rundrejse i Asien kan både bestilles via et rejseselskab, men man kan også selv bestille flybilletter og hotel hjemmefra. Vælger man helt selv at planlægge turen, kan det være en god ide, at forhøre sig hos venner eller bekendte, som har været af sted, eller anskaffe sig en rejsebog om destinationen, således at man er godt forberedt til turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *