Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Start din rejse til indre fred i dag med vores begyndermeditationskursus!

Jeg nød virkelig mit meditationskursus! Instruktøren var fremragende, og klassestørrelsen var perfekt. Stemningen var rolig og alle var venlige. Kursusmaterialet var meget informativt, og øvelserne var nyttige. Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle, der er interesseret i at lære mere om meditation.” – Jessica “Instruktøren var meget dygtig til at lede klassen. Jeg nød hele oplevelsen og ville være interesseret i at følge op ved at deltage i de månedlige klasser for at fortsætte praksis. – Anonym “Instruktøren var fremragende, veluddannet og en fantastisk lærer. Gruppestørrelsen var perfekt, og alle deltog på en meget respektfuld måde. Oplæsningen før klassen hjalp os med at forberede os på, hvad vi kunne forvente hver gang. Meditationsstedet var også perfekt – stille og privat.” – Anonym “Instruktøren var fremragende og meget vidende. Klassen er en skøn yogatime for begyndere.

Familie og fællesskab: Grundlaget for vores samfund

Min familie er det vigtigste for mig. Jeg elsker at bruge tid sammen med dem, og vi har det altid godt, når vi er sammen. Vi er tætte og støtter hinanden i tykt og tyndt.
Fællesskab er også meget vigtigt for mig. Jeg elsker at være involveret i mit nabolag og gøre, hvad jeg kan for at gøre det til et bedre sted. Jeg føler mig heldig at leve i sådan et venligt og støttende samfund. Jeg er en ivrig læser. Jeg nyder al slags læsning, men mine favoritter er litterær fiktion, mystik og thrillere og historisk fiktion. Jeg elsker en god bog, der får mig til at tænke og også underholder mig. Hvad er dit yndlingstidspunkt på dagen? Morgen eller aften? Jeg elsker morgentid.

Meditation er praksis med at vende dit fokus indad for at forstå og kontrollere dine tanker.

Der er intet svar på dette spørgsmål, da meditation kan være mange forskellige ting for mange forskellige mennesker. Generelt er meditation dog en praksis med at fokusere dit sind på en bestemt ting for at opnå et specifikt mål. Dette kan være afslapning, ro i sindet, forbedret koncentration eller en række andre mål. Der er mange forskellige måder at meditere på, og det vigtigste er at finde en metode, der virker for dig, og som du kan holde fast i. Hvad er de forskellige typer af meditation? Den mest almindelige form for meditation er mindfulness, som involverer at fokusere din opmærksomhed på tingene i nuet og tillade dig selv at være opmærksom på, hvad du tænker og føler. Denne form for meditation er fantastisk til begyndere, fordi den kan udføres hvor som helst, der er ikke behov for noget særligt udstyr, og det er enkelt.

Link til artiklen

Se mere om meditation her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *