Sende blomster i København?

Dit job har ført dig om på den anden side af kloden. Du er langt væk fra familien. Og en gang imellem, så savner du dem altså. Sådan er det bare. Man savner dem, man har kær. Og din far? Ja, selvom han er en streng mand, så holder du meget af ham. Du tænker meget på, hvad han har lært dig – altså alle de ting, som du ikke lærte i skolen – men som han sørgede for, at du vidste lidt om, inden du tog afsted til USA.

Fars Dag

Ligesom i USA, så bliver Fars dag også fejret i Danmark. Det er måske ikke en traditionel dansk skik, men det er en sød skik, som vi godt kan lide. Og du ville da også ønske, at du lige kunne sætte dig ind i et fly og – vupti – befinde dig i Danmark og deltage i den frokost, som du ved, at din mor vil forberede for alle på Fars dag. Sådan en frokost med sild og snaps, hyggelig snak og bare en masse leg ude i kolonihavehuset på Amager. Du kan dog ikke bare lige sætte dig ind i flyet. Du kan heller ikke lige finde den elskede karrysild, så du i tankerne – og måske via Skype – kan dele nogle minutter sammen med dem, hvor I kan spise, skåle og sige hej til hinanden. Hvad kan du så gøre, for at de skal vide, at du er hos dem – i det mindste i tankerne?

Tag fat i Amager Blomster

Du kan henvende dig til en blomsterhandler, der har blomsterlevering på Amager / København, og sende en buket blomster. Den behøver ikke at være adresseret til specielt din far eller mor. Den kan bare være til Familien Hansen. Så ved de, at du tænker på dem, og de vil tænke på dig. Det er ikke så svært. Og naturligvis vil du få små bemærkninger om buketten i de næste mails, du modtager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.