Bimeon

Søg på nettet

Økonomi

Sådan kommer du ud af RKI på kort tid

Skylder du mindre end 50.000 kr. til dem der har dig registreret i RKI så er det faktisk muligt at komme ud meget hurtigt.

Det paradoksale er at du skal låne for at komme ud. 99,9% ønsker ikke at låne til en der er registreret i RKI, men der findes nogle ganske få der kan se lyset i at hjælpe

Det gør det muligt at Låne trods RKI, og dermed kan du faktisk komme ud din knibe meget hurtigere end du sikkert ellers havde troet.

Opgiv ikke håbet – RKI er IKKE en hindring

Rigtig mange mennesker havner hvert år i RKI og mange af dem giver ganske enkelt op fordi det virker, som en uoverskuelig opgave at skulle betale mange penge hver måned man føler man ikke har.

For nogle er det helt uforskyldt at de er havnet her. Andre ved godt hvorfor det er sket. Det er bare fuldstændig lige meget for følelsen af magtesløshed er den samme.

Men du må ikke give op. Det er faktisk det vigtigste for der er en vej ud af låne spiralen, men det kræver at du følger nogle helt simple råd – Det er faktisk ikke så svært.

Gode råd til at komme ud af RKI

Nu tænker du nok. Ja ja det kan du jo sagtens sige, men det er faktisk ret nemt. Du skal bare accepterer din situation og ville videre. Her kommer de.

  1. Stop alt overforbrug – Det er vigtigt at du ikke render på Cafe, burgerbar eller køber nyt IT bare fordi du vil. Du er i en situation der ikke bliver bedre uden at du tager dig sammen.
    Har du ikke et overforbrug så spring videre til nummer 2.
  2. Se dine faste udgifter igennem. Der er ofte mere at hente end du tror. Vær realistisk og fjern de ting du ikke har absolut brug for. Måske slet det ene streamingabonnement. Nedgrader dit mobilabonnement og din TV-pakke. Du dør ikke af at have mindre i en periode og det sender et godt signal til dine kreditorer
  3. Sælg hvad du kan af alt det gamle der ligger og samler Støv. Her anbefaler vi Den Blå Avis med et premium abonnement til 29 kr. Hvorfor? Jo fordi alle dine annoncer bliver gratis og du får hvad der svarer til premium services. Du opsiger det når du er færdig.
  4. Lån pengene her og kom ud af RKI
    Har du en gæld hos dem der har registreret dig i RKI, der er mindre end 50.000 er løsningen (sammen med ovenstående) at låne og betale dem ud.

Kom videre ved at låne penge. Det lyder tosset men værd hellere glad for det er muligt.
Husk at dog at du har kun ET skud i bøssen. Fejler du her og bruger pengene dumt, så er muligheden væk.

Kilder og Referencer
home-banker.dk
Familie Økonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *