Bimeon

Søg på nettet

Økonomi

Så nemt kan du få en konto der giver luft i økonomien

Hvis du slås lidt med at få plads til det hele i din økonomi, så kan du få en smart afbetalings konto, der hjælper dig

Men afbetalingskonto til onlinehandel, får du egentlig lidt det samme som en kasse kredit. Det der er smart ved den her, er at den er lige så nem at bruge som et kredit kort.

Der kan være måneder hvor der bare kommer lidt for mange regninger. De måneder kan det være smart at flytte nogle af sine udgifter. Det kan være til næste måned eller måske et par måneder frem. Med en smart online afbetalingskonto kan du flytte betalingen af alle dine onlinekøb. Den gør det legende let at skubbe dem nogle måneder og dermed få lidt mere luft på kontoen. Det du skal gøre er stort set blot at oprette dig ved f.eks. viabill med kredit kort og nem id. 

Den slags betalingsmulighed er brugbar i stort set alle danske online butikker. Dermed kan du bruge den alle de steder du plejer at handle. Du kan samle alle dine indkøb i en afbetaling. Det gælder for tøj, sko, frækt lingeri, legetøj, møbler, dæk til bilen, mad, værktøj, elektronik ja endda sexlegetøj. Alt hvad du plejer at købe kan nu blive samlet i en samlet afbetaling og nemmere blive betalt retur. 

Hvordan virker det i det daglige ?

Når du næste gang skal handle online, gør du helt som du plejer. Du skal blot lægge de ønskede varer i kurven og gå til betalingen. Her angiver du så den nye betalingsmetode frem for kort eller mobilepay. Beløbet trækkes derefter ikke på din konto. Den trækkes nu på din afbetalingskonto, hvor du kan logge ind og rette tilbage-betalingen. Vil du gerne dele den op over 10 måneder, så er det den du vælger. Så bliver beløbet delt op i 10 små bidder og trukket hver måned på dit kort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *