Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Om at vælge et dameur

Ure og andet tilbehør er med til at give en kvinde hendes personlige stil. Det er en af grundene til, at kvinder bruger tid og kræfter på at finde det rigtige tilbehør til et outfit. Ure er ingen undtagelse. De er med til at give en personlig stil.

Urdesignere bruger mange ressourcer på at opfinde forskellige dameure, så der er noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter et dameur til dig selv eller som en gave, er her nogle tips til, hvordan du vælger det rette dameur.

Viser eller digital?

Først skal du afgøre, om det skal være et ur med viser eller digital. Digitale er typisk billigere og kræver mindre vedligehold. Ure med visere er mere en investering og er også noget, der kan gå i arv fra mor til datter. Blandt andet Certina Ure har kvalitetsure, der kan udgøre den perfekte gave.

Formen på urskiven

Så skal du vælge formen af skiven. Den klassiske form er rund, men der er også den lidt mere maskuline firkantede skive, og der kan være andre former særligt indenfor designerure. Disse kan have ædelsten rundt om urskiven etc.

Urets materiale

Nu skal du så vælge materiale. Guld er altid et klassisk valg, og man ser også nu rosenguld værende meget populært. Sølv er også et af de klassiske valg.

Er det til dig selv, bør du tænke over, om du går mest med sølv eller guldsmykker, og så gøre dit valg derefter. Dette gælder selvfølgelig også, hvis det er en gave. Et godt valg kan også være et ur med både guld og sølv, så det passer til det hele. Måske har du lyst til nye smykker? I så fald er stedet her et godt bud: https://brodersenkobborg.dk/produkter/4-smykker/

Vælg en god urrem

Til slut skal du vælge en rem, hvis uret ikke allerede kommer med en rem. Det er i dag meget populært, at man kan skifte remmen på uret, så man kan matche det med sit outfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *