Selvhjælp til muskler

Sidder du også og ønsker dig, at der var en eller anden, der lige kunne massere dine skuldermuskler, så du kunne slappe af? Måske kan du slet ikke falde i søvn, fordi det gør ondt i nakken og skuldrene. Du ved sådan set godt, hvad du burde gøre. Du burde booke en tid hos en massør og få æltet hele kroppen igennem. Du har bare ikke overskuddet eller tiden til at gøre det. Det er noget, du ved, at du får tid til at gøre om nogle få måneder. Men det er nu, at du har brug for at slappe af. Det er nu, dine muskler skal blive bløde og medgørlige. Men det sker ikke.

Hvad gør man med ømme muskler?

Hvad kan du gøre? Du kan forsøge med at give dig selv massage. Du ved sådan sidde der med venstre hånd og forsøge at klemme lidt på højre skulders muskler. Du ved godt, at det ikke virker. Du kan forsøge at lave lidt gymnastiske øvelser, som du har fundet på nettet. De virker. Måske i nogle timer. Men bagefter er du tilbage der, hvor du startede.

Et godt råd er i sådan et tilfælde, at du anskaffer dig en massagepistol for eksempel fra Optimasport her: https://optimasport.dk/collections/massagepistol. Med sådan en pistol kan du målrette massagen. Og du behøver ikke at bruge særligt mange kræfter. Med en massagepistol kan du opnå den efterspurgte afslapning af dine muskler, sådan som du ønsker dig det. Du behøver ikke at lide med smerter i skulder- og nakkeregionerne.

Det virker godt

Ok, det kan virke lidt besynderligt at sidde der og pege på sig selv med en pistol i hånden. Og det kan også være lidt svært til at begynde med. Men har du først fået en massagepistol i hænderne, så lærer du hurtigt at bruge den. Og jo mere du bruger den, jo mere slapper musklerne af, så du bedre kan bevæge din krop.

Men måske har du slet ikke brug for en massagepistol. Måske har du brug for et par Recovery boots som dem her. Det er et par støvler, der er lavet af materiale, der ligner en almindelig dynejakke. Det er dog noget blødere – og det indeholder flere forskellige elementer: Fx indlægges der magneter eller minimassører i materialet, og de kan aktiveres, så du får enten massage eller magnetisk behandling på dine benmuskler. Det kan være en lettelse i den daglige rutine lige at bruge et par Recovery boots i nogle få minutter. Og de vil helt sikkert kunne afhjælpe en masse problemer med gamle sportsskader, der eventuelt bryder op igen og igen.

Som du kan se, så forsøger jeg at give dig information om hjælpemidler, som du kan bruge i din hverdag. Jeg ved godt, at de måske koster lidt mere, end du har lyst til at betale. Men tro på mig, når jeg siger, at på den lange bane, så vil de spare dig mange penge. For det første, fordi de hjælper dig til at forebygge sportsskader i fremtiden. For det andet, fordi de er sjove at bruge. Og når du indser, det, så begynder du at nyde legen igen. Og det er vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.