Ledningsfrie oplader 

Ledningsfrie oplader 

Er du irriteret af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? Selvfølgelig er du det – hvem er ikke det? Man bliver i hvert fald ikke lykkelig for dem, hvis man har adskillige batteridrevne apparater, som kræver opladning mange gange om dagen. Så hvorfor ikke mindske antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er virkelig grimt for dit syn. Men der er helt sikkert en udvej! Det er gode tider vi lever i, og vores teknologiske fremgang kan faktisk hjælpe os med denne udfordring! Alt er tilnærmelsesvist ledningsfri nu om dage. Og du kan nu få en trådløs oplader til din telefon.  

En trådløs oplader kan frigøre dig i din hverdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som konstant skal være sat i din mobil. Nu kan man erhverve en trådløs oplader, som blot behøver ligge ved dit skrivebord og så kan du få din mobil opladet ultra hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Forestil dig hvor behageligt du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en mikro pad, og så vil du få en ubeskrivelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere virker til alle forskellige mobil modeller, men du skal være opmærksom på hvor gammel din telefon er. Denne type for opladning behøver nyere teknologi, så din telefon må ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning plausibelt at du fjerner dit mobil cover ved selve opladning, så du er sikker på at få det stærkeste resultat. Der er dog nogle mobil covers som understøtter en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken mobil du har, når du lang omlænge vil tage trækket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere fritid!  

Der er faktisk flere forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er flere at vælge imellem, når du bliver voldsom træt af ledningerne. Man kan erhverve en trådløs oplader plade, hvor man blot skal sætte sin mobil på padden. Denne plade kan placeres på dit bord på hjemmekontoret, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man mange gange glemmer at oplade sin mobiltelefon, da man ikke magter finde ledninger osv. frem af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er ønsket, så findes der også laderstationer, hvor du har en sammensætning af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan erhverve en dockingsstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din telefon opstillet, mens den lader, og så bliver du tilbudt adskillige lader løsninger, så du ekstrem nemt kan se, om der er nogen, der vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overhovedet skifte over til en trådløs oplader? For det første reducerer du antallet af ledninger, som ofte er dejligt og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere også kan være en smart løsning for de individer, som ofte er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Telefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt adskillige gange i løbet af en dag, hvilket ofte resultere i at mobiltelefonen ikke bliver tilsluttet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *