Lån penge trods RKI online

Er man havnet i RKI, kan det ofte være enormt svært at få en økonomi til at holde hovedet oven vande. Nu er der ikke længere noget sikkerhedsnet i form af muligheden for at låne penge. Som registreret i debitorregistret er ens muligheder for at låne penge nemlig alvorligt begrænsede.

Men dette er ikke nødvendigvis hele sandheden. Det er nemlig for næsten alle mennesker en mulighed at låne penge, lige meget hvilket register de står skrevet op i. Disse låneudbydere er nemlig udmærket godt klar over, at der er en stor forskel på de mennesker der bliver skrevet op i RKI. Nogle af disse er naturligvis i dybe finansielle problemer, hvor andre blot har misset én tilbagebetaling. Der er et stort spænd mellem disse to typer lånere. Derfor er der ingen grund til at du ikke bør kunne låne penge, blot fordi du står registreret i RKI.

Hvad er RKI?

RKI er kort sagt et register over dårlige betalere. Næsten samtlige udbydere af lån på afbetaling benytter sig af RKI, for at vurdere hvorvidt man bør låne pengene eller ej. Ved at gå igennem RKI med brugen af folks CPR nummer, er det nemlig muligt at finde ud af om en person har misligholdt gæld.

Mange sammenholder RKI med ethvert debitorregister. Men sandheden er rent faktisk, at der findes en lang række debitorregistre derude og RKI er blot én af dem. Hvis du har misligholdt gæld, er der altså en god chance for at du er havnet i én af disse registre. Og det kan gøre det rigtig svært at låne penge.

Her er dine muligheder

Alligevel er det heldigvis langt fra umuligt at låne penge. Eksempelvis på denne side kan du få et overblik over dine lånemuligheder.

Det er ikke alle låneudbydere, der udelukkende og blindt vurderer dig på din status som dårlig betaler. Her er der nemlig vurderet, at der sagtens kan være andre faktorer på spil og at alle ikke bør skæres over én kam. På internettet er det muligt at finde frem til disse låneudbydere, med en hurtig internetsøgning. Dine muligheder er ikke få, når det kommer til at finde et lån trods en registrering i RKI.

Eksempelvis er Demenssyd.dk en mulighed rigtig mange lånere benytter sig af. Her vil du finde en konkret liste over mulige lån, som man kan optage trods en registrering i et debitorregister.

Der er ingen grund til at alle ikke skal have muligheden for at bringe deres økonomi i orden. Nogle gange kan dette kun muliggøres ved at optage et lån til at dække over nogle af de andre. Derfor er det et held, at ikke engang en registrering i RKI kan holde dig tilbage fra at optage et lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *