Kørsel med studenter

Forår – eller forsommer om du vil – er lig med studenterkørsel i Danmark. Det er en tilbagevendende tradition, der som hovedregel involverer fest, farver, alkohol, sjov og ballade – lige som det skal være. Det ønsker vist de færreste at ændre på, men der er dog én lille negativ side: Der sker desværre uheld nogle gange, og de kan undgås!

Sikkerhed uden at ødelægge festen

Sikkerhed ligger forældrene en del mere på sinde end de unge selv, og der er ofte en udtalt bekymring for, om øget sikkerhed ved studenterkørsel medfører for mange restriktioner og for megen bøvl, så det går udover den festlige stemning.

Det behøver bestemt ikke være tilfældet, når hele setup’et med sikkerhed håndteres af professionelle. Og det er præcist, hvad der er tilfældet hos den vel mest kendte udbyder af studenterkørsel på Sjælland: Studenter-Kompagniet.

Ekstreme køretøjer

Firmaet er kendt for nogle ganske unikke lastbiler – de har alle en fortid som militærlastbiler i Tyskland. Og det ER faktisk nogle seje bastarder – de lastbiler:

Veteranlastbil fra militæret til kørsel med studenter

Ret sej model, ikke?

Og netop de solide lastbiler kan holde til mosten. Og ja – der må spildes øl og den sags på ladet 🙂

Specialuddannede chauffører til kørsel med studenter

Chaufførerne hos Studenter-Kompagniet er mere end bare lastbilchauffører.

Alle chauffører er enten reddere, autoreddere, brandmænd eller lign. Alle chauffører EU-kvalifikationsbevis, hvilket er et krav for at køre stor lastbil.

Faktisk er der vist også et par politibetjente i chaufførkorpset, har vi hørt.

Alt sammen er det elementer, der er med til at sikre, at trods fest og ballade er der styr på den sikkerhed, der jo i sidste ende sikrer, at det bliver en positivt uforglemmelig dag for alle involverede.

Booking af studenterkørsel

En lille “advarsel” er værd at bringe: Du skal være tidligt ude med at booke din studenterkørsel! Gerne mindst et år i forvejen, for når der er tale om de seriøse og populære udbydere, er der ofte booket meget langt frem i tiden.

Tag fat i en af de to bagmænd her:

Mail: [email protected]

Telefon: 60192946

Mail: [email protected]

Telefon: 52337288

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *