Kaosopgaveløsning

Kaos opgaver for derefter at finde frem til en løsning. Det får du med Abstrus kaosopgaveløsninger, som er personale arrangementer lavet af Abstrus, som kan få en hver afdeling eller firma til at blive tømret lidt bedre sammen. Det kan nemlig bruges som både lidt teambuilding øvelser eller bare som et ganske almindeligt hygge arrangement, hvor man vil gøre lidt ekstra for sit personale og alle får en super hyggelig og dejlig dag. 
Abstrus står for det hele af planlægningen og forberedelserne og det der så skal herefter er følgende: Først bliver grupperne introduceret til opgaverne og dernæst får grupperne udleveret diverse medler og remider, som der nu skal bruges til opgaverne.

Grupperne skal nu selv planlægge, uddelegere arbejdsfordelingerne og navigere i det kaos, der kan og formentlig vil opstå, når startskuddet lyder og grupperne er i gang. Og alle starter selvfølgelig på samme tid, så der ikke er nogle som får en fordel. 

Ind i mellem stiller enkelte folk fra gruppen op i forskellige dyster og eller discipliner mod personer fra nogle af de andre hold.

Der er ingen som fra fra starten ved hvornår de forskellige dele skal foregå og gruppen skal derfor kunne ændre fokus lyn hurtigt, når der kommer ny information. Så det handler altså også om at være omstillingsparate.

Der er en masse forskellige slags opgaver, både noget til hovedet, kroppen og samarbejdsopgaver og så kan der være fysiske eller kreative opgaver som skal løses individuelt eller sammen med andre i gruppen. Så det handler om hele tiden at være klar.

Her gælder det om at få fordelt gruppens ressourcer hurtigst muligt og hjælpe hinanden hen mod den samlede sejr.
Det er noget som en hver adling burde prøve og man kan være mellem 10 til 200 personer, så større firmaer kan også være med på de her lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *