Hvorhen på ski?

Allerede tilbage i august besluttede I, at I vil på skiferie i år. Det er, ligesom et løfte I har givet hinanden. I skal genoptage en gammel vane. I skal bare lige lære, at det skal være uden børnene. De er jo voksne nu og har slet ikke tid til at rive nogle dage ud af kalenderen for at stå på ski sammen med jer. (De er sikkert også i bedre fysisk form, end I er, fordi I er jo ikke helt unge længere!)

Sverige og Norge er tæt på

Dengang børnene var små, brugte i mange vinterferier i Østrig og Frankrig. Det var skønne skiferier. Men I har ikke lyst til det der med flyvning ned til alperne. Derfor har I kastet jeres energi ind i at finde skiferier i Sverige eller Norge. Det vil da også være spændende at udforske. hvordan svenske eller norske skisteder ser ud i forhold til dem i besøgte tidligere i jeres liv. Måske er det ikke lige de hotteste steder at tage til. Men det er alligevel spændende. Det der med de hotte steder, har I jo levet igennem. Det er rigeligt. I vægter at kunne få nogle gode dage med langrend lidt alpint og en masse hygge. Og selvfølgelig gode muligheder for at spise godt. Det er vigtigt med energi, når man bruger otte til ni timer på løjperne.
I har kigget på muligheden for at komme til Åre i Sverige. Desværre er alt booket. Det ville ellers have været ideelt. Nemt at komme dertil.

Måske noget i Norge?

Derfor begynder I at kigge efter skiferier i Norge. Der er en masse muligheder. Hafjell er interessant, og I har læst, at det sted skal være vært for Para-VM allerede i januar 2022. Så det sted udelukker I på forhånd. Det bliver så populært, og det er allerede svært at finde ordentligt logi, fordi alt er booket. I kigger på skiferie i Trysil. Spændende og smukt sted. Men måske er der lidt for mange børn? Den periode, I vil rejse i, er jo præget af at være vinterferie.

Hemsedal er målet

Valget falder derfor på Hemsedal! I har nemlig set, at I kan få det hele i Hemsedal: Både alpint, langrend, natur og god mad. Og oven i det, så er der også mulighed for at kunne køre på hundeslæde. Og det vil da være cool at kunne komme hjem efter en lille uges tid i Hemsedal og fortælle børnene om, at fruen har været ude og piske hundene. Hun har kørt i hundeslæde. Og du har selv klaret den der piste med storslalom.

I har derfor booket en rigtig hyggelig, men moderne lejlighed i Hemsedal. Komfortabel. Med kort afstand til nogle af de lækre restauranter. I har besluttet, at I selv kører derop. Det vil tage lidt tid. Der er jo en forholdsvist lang sejltur I skal på inden i når til Norge. Men I har jo tiden. Og den økonomiske frihed til at kunne bruge 9 dage i stedet for kun 7 på en dejlig skiferie. Og ja, I skal selvfølgelig prale – på den gode måde – med at I fik nogle dage, hvor det kun handlede om langrend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.