Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Her er den bedste iPhone og Android telefon i 2020

Der er masser af fremragende smartphone muligheder tilgængelige på ethvert givet tidspunkt, så det kan være vanskeligt at kigge dem alle igen for at finde den absolut bedste. Hvad der er på spil her, kan ikke blive underdrevet: din telefon er et af de mest vigtige værktøjer i dit liv, som du sandsynligvis kommer til at bruge i mindst ét år. 

For det meste udmærker den bedste telefon i alle de områder, der betyder mest: præstation, værdi, kamera og support. Og den telefon er typisk den dyreste på markedet. Heldigvis behøver du dog ikke at købe den dyreste telefon for at få en telefon, du kan være godt tilfreds med. Følg med i de seneste digital news for vedvarende at se, hvordan markedet udvikler sig. 

Apple iPhone 12 – Den bedste iPhone i 2020 

Der er mange nye iPhones at vælge imellem dette år, hver med sine forskellige karakteristikker og priser. Dog er den, som de fleste mennesker bør købe, iPhone 12 modellen. 

12’eren har det samme overordnede design, den samme processor, den samme trådløse opladning, det samme Face ID system, den samme 5G support, det samme frontkamera og det samme hoved, og bredvinklede bagkamera som den dyrere 12 Pro, men for nogle hundreder kroner mindre. Oven i alt dette, kommer den i fem forskellige farver, hvilket er én mere end Pro modellerne. 

Sammenlignet med iPhone 12 mini, har iPhone 12 en bemærkelsesværdigt større skærm og et længerevarende batteri – to ting der er vigtige for mange mennesker. Med de 6,1 tommer er den stor nok til at gøre det at se videoer og læse tekst komfortabelt og engagerende. Dog er den ikke så stor, at den er forfærdeligt svær at bruge med kun én hånd eller til at få plads i din lomme. Batterilivet er også meget godt. Du kan generelt regne med, at det rækker hele dagen uden at behøve at blive opladt før sengetid. 

Alt i alt er iPhone 12 et let valgt for de fleste: det tilbyder fremragende præstation, design, kamera og batteriliv for en lavere pris end andre muligheder på markedet. 

Samsung Galaxy S20 – Den bedste Android telefon i 2020 

Hvis du er på udkig efter en Android telefon, er den, som vi bedst kan anbefale, Samsungs Galaxy S20 og S20 Plus. Selvom disse modeller kom ud helt tilbage i marts 2020, balancerer de stadig præstation, egenskaber, design og bygningskvalitet bedre end noget som helst andet, du kan få fat på lige nu. 

Disse S20 maskiner yder fantastisk præstation og godt batteriliv. De har en 120 Hz skærm, der gør enhver interaktion vidunderligt flydende. De understøtter også 5G netværk. 

Begge modeller har standard, ultrawide og telephoto kameraer på bagsiden, hvilket giver en masse fleksibilitet, når du sammensætter billeder. Det er muligt, at kameraerne ikke er så gode som på iPhone 12, men de er stadig meget gode. 

Valget mellem S20 og S20 Plus afhænger hovedsageligt af én ting: hvor stor en skærm vil du have? S20 har en 6,2-tommers skæm, mens S20 Plus har en 6,7-tommers skærm. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *