Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Glamping eller camping?

Hvad er egentlig forskellen på glamping og camping? Og hvorfor skal man vælge det ene frem for det andet? Det får du svaret på i denne artikel. 

Galmping er stadig en relativ ny måde at tage på ferie på, hvorimod de fleste kender ordet camping og ved hvad det går ud på. Glamping udspringer af de samme idéer om at komme tæt på naturen, ligesom ved camping. Dog er glamping opstået, da der for mange mennesker har været et behov for mere luksus og noget mere glamour. Glamping er derfor også sammensat at de to ord camping og glamour og du får derfor en mere hotel-lignende stemning i teltet, samtidig med at du stadig er tæt på naturen.

Hvad skal du vælge? 

Camping har været populært i mange år og det er der flere gode grunde til. Mange af os elsker at komme ud i naturen og leve lidt mere primitivt end vi ellers gør i vores hektiske hverdag. Man kommer tæt på naturen og de omkringliggende naboer og der dannes et helt nyt netværk og sociale interaktioner for campister, for hvem det ofte bliver en livsstil. 

Dog er det ikke alle der hverken kan eller har lyst til at undvære den luksus, som vores hverdag er fyldt med – men de ønsker stadig at komme ud i naturen og få et væld af uforglemmelige naturoplevelser. Og her er glamping den perfekte løsning. Hverdagsluksus, og ofte mere til, er nemlig det man i dag finder i rigtig mange glampingtelte, som ofte rummer både seng, sofa og køleskab.

Er du interesseret, kan du læse mere om glamping her, hvor du også finder forslag til glampingsteder i Danmark. Der er med garanti noget for enhver smag og familiesammensætning.

Leder du efter noget midt i mellem, kan det være en god idé at lede ved campingpladser, der ofte også har små hytter, som man kan leje. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *