Famileferie i Tyskland

Tyskland er desværre stadig betragtet af mange som et land, man kører igennem for at komme på ferie. Og det er altså en skam, for efter vi i familien opdagede de mange “skjulte herligheder” i Tyskland for flere år siden, er vi aldrig rigtig kommet længere sydpå. Nå jo – med en enkelt undtagelse: Østrig.

Tyskland er perfekt til familieferie

Når man er en familie med børn – to af slagsen i vores tilfælde – er der nogle elementer, der helt naturligt er en del af overvejelserne, når man planlægger sin ferie. Vi sværger til kør selv ferie, og det gør, at afstande har en vis – omend mindre – betydning.

Det, der virkelig betyder noget for os, er sikkerhed. Vi vil ikke holde ferie et sted, hvor børnene ikke kan rende mere eller mindre uhindret rundt. De er jo nu i en alder, hvor de sagtens kan gå rundt alene – men det sker kun, fordi vi ved, at der er sikkert omkring os.

Og det kan Tyskland i den grad byde på – hvorfor vi er helt hooked på Tyskland til familieferie.

Vi booker altid via FerieLogi.dk, for så ved vi, at der er styr på tingene. Og de tager sig altså af, hvad der betyder noget. De har en hel sektion alene om familieferie: https://www.ferielogi.dk/dk/temaferie/familieferie/

Der er mere til Tyskland end blot Harzen

Det nævner jeg, fordi en af mine kolleger for nylig sagde, at de altså ikke gad Harzen mere – og det sagde hun som kommentar til, at jeg fortalte, vi igen i år drager til Tyskland. For hende er det synonymt med Harzen. Og tag ikke fejl: Vi elsker skam Harzen, og vi har da også været der flere gange. Især til en miniferie er Harzen helt genial takket være den korte afstand og de mange gode feriehuse, man kan leje for få dage der. Se mere her.

Jeg skal nok senere skrive en opdateret artikel om dette års ferie til Tyskland, men jeg vil afsløre, at den går til den mere sydlige del af landet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *