Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Dyr sommer

Det har været en dyr sommer. Der var nogle reparationer på bilen, som kostede flere penge end forventet. Der var også et køb af en ny vaskemaskine – som også endte med at koste mere end forventet. Så det der med at komme på sommerferie blev udskudt. Fra uge til uge! Desværre – og til alles store fortrydelse. Især ungerne var sure. De kedede sig. Der var intet at lave. Og I – forældrene – brugte bare penge på reparationer og maskiner. Øv. I har da også dårlig samvittighed overfor jeres børn. De forventer jo, at I skal ud og rejse mindst én gang om året.

En rejse til Tyrkiet er mulig

I har derfor gransket budgettet grundigt. Der lidt penge på kistebunden. Spørgsmålet er, om I skal bruge dem på en forsinket sommerferie – eller om I skal vente med at rejse til udlandet til efteråret? Oktober behøver jo ikke at være en kølig måned, hvis man vil sydpå.

Du er derfor ved at kigge efter rejser og fly til Tyrkiet her. Enten i slutningen af september eller i oktober. Du har sat din partner til at undersøge, om der er ekstra rejseudstyr og rejsetasker, som I har brug for. Er der det, så skal det nemlig købes nu, så I kan nå at drage nytte af sommerudsalget, der slutter snart.

Din partner er dog ikke helt sikker på, hvad du mener med ’rejseudstyr’. Han starter derfor med at hive jeres kufferter ned fra loftet. Dem er der ikke noget i vejen med. En af dem mangler en navneetiket. Men det er alt.

Godt grej til rejser er vigtigt

Du vidste godt, at kufferterne er ok. Du forklarer ham, at det måske er en god idé, at I køber en power bank. Det kan jo godt tænkes, at I kommer ud for strømafbrydelser dernede i Tyrkiet. Du forklarer også, at solcreme er noget, som er obligatorisk. Også selvom I ikke skal opholde jer i Tyrkiet i den allermest varme sæson. Du beder ham om at tænke sig lidt om, når det handler om rejseudstyr. Du er lidt irriteret på ham. Han kan da regne ud, at en nakkestøtte til flyveturen vil være lettelse. Det tager jo flere timer at komme til Tyrkiet – selv med fly. Din partner forstår dig nu. Sætter sig og laver en liste over alt det rejseudstyr, som I skal have med.

YES! Der er en billig afbudsrejse ledig

Der er tavshed imellem jer. Lige ind til det øjeblik, hvor du har fundet rejsen til Tyrkiet! Du kalder på ham, fordi du vil vise ham, hvor jeres feriedestination ligger. Du viser billeder fra det resort, som I skal bo på. Der er pools og tennisbaner. Der er restauranter og barer. Der er faciliteter for børn og der er sørme også mulighed for spa. I kigger på prisen. Er lidt forundrede over, at det ikke er dyrere for fire personer at komme til Tyrkiet i syv dage. Du opdager ved et tilfælde, at det er en billig afbudsrejse, som I kan få. Du anede ikke, at du havde kigget på afbudsrejser til Tyrkiet. Men pyt med det.

Du ringer op til rejseselskabet og får at vide, at I sagtens kan komme afsted på det tidspunkt, som I gerne vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *