Derfor skal du have en forsikring

Kan du forestille dig at købe et hus, købe møbler, elektronik og alt andet interiør for hundrede tusinder af kroner og så risikere at miste det hele igen på et øjeblik uden at få dine penge igen? Nej vel? Lyder det som en tosset tanke, så har du helt ret.

Men det er et faktum, at man hver dag lever med netop den risiko, hvis man ikke tegner en forsikring via forsikringsselskaber på Novaindex.com. Du kan simpelthen miste alt ved en brand eller en større vandskade, og derfor skal du have en forsikring – alt andet er uklogt. Kilde: Novaindex.com

Med en forsikring køber du sikkerhed hver dag

Om du er ung, midaldrende eller ældre gælder det samme i forhold til forsikringer. Hver dag udgør faktisk en risiko for, at der kan ske noget med dig selv, din familie eller med dine essentielle ejendele som din bolig og ejendele. Derfor er en forsikring en garanti for, at du har tryghed og et godt fundament til livets daglige udfordringer.

Ville du droppe forsikringen?

Ville du anbefale andre – for eksempel dine børn – at droppe forsikringen og i stedet leve med risikoen for, at man kan miste alt uden at få noget som helst tilbage igen? Jovist koster det penge, at forsikre sine ting. Men du kan tilpasse forsikringer alt efter, hvad du sil have forsikret, og i hvor høj grad du vil betale noget af et tab selv i form af selvrisikoen.

Derudover skal du ændre på dine vilkår for forsikringen, hver gang der er større ændringer, der kan betyde nye behov. Det kan være, når du får børn, køber ny bil eller flytter til en anden type bolig.

Hvis du er bekymret for udgifterne i forbindelse med dine forsikringer, kan du altid nøjes med de grundlæggende forsikringer som indboforsikring og ulykkesforsikring. Derefter må du finde ud af, om der er behov for andre forsikringer som for eksempel forsikring til bilen og til fritidshuset.

Forsikring på dit kæledyr

Har du et kæledyr, som en hund, hest eller kat, kan det være en rigtig god ide at få det forsikret. Rent faktisk er det lovpligtigt for alle hundeejere at have en hundeansvarsforsikring. Har du som hundeejer ikke den lovpligtige ansvarsforsikring, vil du kunne få en bøde på 3.000 kr. Mere end hver 5. hundeejere har ikke denne lovpligtige hundeforsikring.

Men en dyreforsikring er ikke kun fantastisk, hvis dit dyr laver skade på andre mennesker eller ting. Den er lige så fantastisk, hvis du tegner en såkaldt sygeforsikring til dit kæledyr. Med en sygeforsikring kan du få dækket op til 80% af dyrlægeregningen, og du skal dermed blot betale 20% selv.

Læs meget mere her på DYR.DK:

Hundeforsikring, gå til hjemmeside

Katteforsikring, gå til hjemmeside

Hesteforsikring, gå til hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *