Derfor skal du bruge bækkenbundskugler

Mange kvinder kommer til at opleve en mindre følsomhed i vagina, hvilket kan resultere i en generel mindre bevidsthed af vagina og dermed mindre nydelse generelt og under sex. Dette kan fx ske, hvis man ikke har været fokuseret på sig selv over en længere periode, eller hvis man fx har født et barn. På den måde kan du hurtig få en følelse af at være mere slap og mindre følsom i vagina.

Her er det en rigtig god ide, at vælge bækkenbundskugler, så at du kan træne din bækkenbund stærk og følsom. Gå ikke på kompromis med dit sexliv, men vær derimod løsningsorienteret over for hvad som du kan gøre, for at få et sundere underliv. Har du lyst til at prøve at opleve anal nydelse? Så kan en butplug være en god start, for hvordan du skal begynde din anale nydelse, så det måske kan ende i anal sex.

Læs videre, og lær hvordan du gør dit underliv sundere og stærkere med bækkenbundskugler, samt hvordan du bruger buttplugs til at få mere nydelse i din hverdag.

Bedste bækkenbundsøvelser

Sådan kommer du i gang med bækkenbundskugler

Hvis du gerne vil gøre dit underliv stærkere og sundere, så skal du helt sikkert overveje, om bækkenbundskugler, kan være noget for dig. Kuglerne fører du op i vagina, så vagina kan stramme om kuglerne, og så de kan nå en større følsomhed. Prøv bækkenbundskugler allerede i dag, så at du ikke behøver at gå på kompromis med nydelsen i livet.

Det er vigtigt at sørge for, at man har nydelse i livet. brug derfor bækkenbundskugler, til at opnå mere nydelse i din vagina.

Buttplugs – derfor skal du bruge dem

Hvis man gerne vil i gang med anal ydelse, men ikke har prøvet det før, så kan buttplugs være en god måde, at komme i gang med dette på. Buttplugs fås i forskellige størrelser og former, så at du kan vælge den størrelse og vælge den form, som passer til lige præcis dig, og til lige præcis det, som du har lyst til. På den måde behøver du ikke at gå på kompromis med din nydelse, men derimod række ud efter det, som du gerne vil have.

Er det første gang du skal bruge et legetøj, så kan det være en rigtig god ide, at købe noget glidecreme med, så at du ikke oplever unødig smerte. Mange mennesker vælger også at købe en lokalbedøvende creme med, da første gang man stikker noget op i anus, godt kan være en del smertefuldt. Det varierer fra person til person, hvor smertefuldt den første anale oplevelse er. Dog kan det være en god ide, at vælge at forberede nogle ting, in case det skulle blive smertefuldt. På den måde kan du være godt afslappet når du skal til at bruge din buttplug, så at du ikke får en ubehagelig oplevelse.

Prioriter altid din nydelse i hverdagen. Man skal helst have mindst ét tidspunkt på dagen, hvor man ikke laver andet, end at forkæle sig selv 100 procent. Dette viser selvkærlighed, og selvkærlighed har alle brug for i livet, hvis man skal kunne nyde sit liv 100 procent. Sørg derfor for at du prioriterer dig selv i hverdagen, ganske simpelt, og på den måde, vil du hurtigt opnå en klar tilfreds i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *