Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Den fedeste 20-års fødselsdag

Det var en mandag morgen, og jeg var virkelig bare så træt. Jeg kunne sove hele dagen ud, så træt jeg var. Det var en af de mandage, som bare helst skulle overstået. Det var sådan jeg havde det. Jeg havde også en virkelig lang weekend. Jeg havde nemlig den fedeste fødselsdagsfest i går. Jeg fyldte endelige 20 år. Det var stort, og det skulle virkelig fejres. Jeg fik det fejret med mine veninder, og dejlige familie. Det var så hyggeligt. det blev måske også lidt for sent, så det endte med at jeg kom ret sent i seng, men det var det hele værd. Nu skulle jeg så i skole. Jeg en pige som går på gymnasiet, og som skulle lige til at blive student. Det glædet jeg mig virkelig til. Men jeg fik så gjort mig klar her til morgen, og tog i skole. Der mødtes jeg med nogle andre veninder, som desværre ikke kunne komme til min fest. Det var virkelig ærgerligt, for jeg ville virkelig gerne have at de var her. De begyndte at spørge ind til festen, og ville høre hvordan det hele var, så det måtte jeg bare fortælle dem. For det var heller ikke så nemt i starten. Jeg vidste vi ville være en masse mennesker, så derfor havde jeg fået købt en masse pynt, da jeg rigtig gerne ville have det også skulle være en smuk fest. Udover det havde jeg købt en helt masse balloner. Der havde jeg også købt nogle heliumflasker inde hos shop.festgear.dk. det gjorde at vi nemt og hurtigt kunne få ballonerne klar. Vi havde også lejet et stort og det flotteste telt. Så der var rigeligt med plads til os alle. Teltet havde jeg fundet inde hos festgear.dk. så det endte virkelig med at være en fed fest, og jeg ville ønske mine andre veninder også kunne være her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *