Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Da min lillebror ødelagde min telefon

Jeg var alene hjemme og skulle passe min lillebror og lillesøster, min mor hun var ude i byen hvilket hun ikke fik lov til så tit på grund af os børn. 

Men nu hvor jeg var blevet ældre så lod jeg hende tage i byen, imens jeg nok skulle sørge for at mine søskende kom i seng og havde det godt. 

 Det var en fredag aften og min mor hun ville gerne i byen og det sagde jeg ikke var noget problem og det kunne hun bare gøre. Jeg havde et rigtig godt forhold til min søskende og Det var ikke et problem for mig at skulle passe dem da jeg følte at Det var ret nemt. 

 Det var det egentlig også vi spiste mad sammen og vi legede lidt sammen og jeg sørgede for at de havde det godt. Senere på aftenen når de skulle bruge deres telefoner og ipads for at gå i seng, Sådan så de lige kunne se noget på dem så lod jeg min lillebror låne min telefon. 

Da han skal på toilettet så tager han min telefon med og han taber den desværre ude på toilettet, den lander på gulvet og den er gået i stykker. selvfølgelig blev jeg ikke sur på ham, men Det var selvfølgelig meget nederen at skulle betale for at få den repareret. men nu når vi boede i Roskilde og jeg vidste at der var en butik tæt på mig som hed fixphone.dk der tog jeg ned og de fik repareret min telefon. Det var overraskende billigt og det gik også rigtig hurtigt og servicen var også god. 

Den var ikke til at klage over, hvis min telefon nu skulle gå i stykker igen så er det 100% dem jeg tager hen til, de gør et godt stykke arbejde og sørge for at man går ud af døren glad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *