Bimeon

Søg på nettet

Artikler

5 gode grunde til at bære slips

”Hvorfor bære slips?” Hvorfor er dette spørgsmål relevant?

Mænd har det nogle gange med at føle sig begrænset af traditionelle stile. Men selv med den stigende trend med mænd, som går i casual tøj, så vil et jakkesæt aldrig gå af mode. Det er et tidløst look. Det accentuerer alle mandens bedst attributter. Velsiddende joggingtøj ser godt ud, ja, og det passer også til en lørdag eftermiddag til brunch eller et hurtigt instagram billede. Men har du lyst til at hyre en fyr i en Thrasher trøje? Hvad med til en høj løn? Du vil helt sikkert foretrække en mand med slips. Så hvorfor skal man gå med slips?

Årsag # 1 til at gå med slips: Historien favoriserer de store

Slips til mænd har altid symboliseret nobilitet, ære og orden. Slipset stammer fra det 17. århundrede i Europa. Kroatiske lejesoldater, som tjente i Frankrig, var de første til at bære klude bundet om halsen, for at signalere deres position og alliancer. Kong Louis d. 14. af Frankrig var så vild med slips, at han begyndte at bære dem som et statussymbol. Hvis du gerne vil kommandere respekt og magt med din tilstedeværelse, så bær et slips om halsen.

Årsag # 2 til at gå med slips: Selvtillid

Slips signalerer handlekraft. På samme måde som briller får en til at se klog ud., så får slips dig til at se indflydelsesrig ud. Det er også selvom du har et job eller ej. Folk perciperer verden igennem deres egne øjne. Hvis du går med slips med yderst selvtillid, så vil dem omkring dig automatisk gå ud fra at du har bestemte kvaliteter og evner. Hvis du gerne vil adskille dig, så bær et slips.

Årsag # 3 til at gå med slips: Karriere

Slipset vil altid være et tegn på professionalisme. Selv hvis du arbejder på et afslappet kontor, så kan et slips være med til at gøre din fremtræden bedre. Du kan imponere din chef og kollegaer ved at være den, der bruger lidt mere tid og kræfter på sit look ved at bære et moderne slips, såsom et tyndt slips. Vil du gerne se professionel ud, selvom du kun lige er startet i firmaet? Tag et slips på!

Årsag # 4 til at gå med slips: Se godt ud

Du behøves ikke at lade som om, du ikke ved det. At se godt ud, skal være det første svar til, hvorfor man skal gå med slips. Det er et utroligt skarpt look med et grundigt udvalgt slips. Du skal vælge en bredde som passer til din krop. Folk der klæder sig godt, får ofte mere opmærksomhed. Det er et faktum ved livet, om man kan lide det eller ej. Hvis du gerne vil have andre til at tro, at du er deres tid værd, så tag da et slips på.

Årsag # 5 til at gå med slips: Gå det ekstra mil
I forhold til, hvad det kræver at gå med slips og det, du får ud af det, så er det det hele værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *