Bimeon

Søg på nettet

Artikler

3 måder du kan tjene flere penge når du går i skole

Går du i skole, og sidder du og kæmper med kvadratrod regner eller digtanalyser det meste af tiden, kan det være, at du har tænkt på, om det måske er muligt at tjene lidt flere penge efter skole, hvis du ikke bare gider at nøjes med din SU.

 

Og selvfølgelig kan du da det. Der er mange forskellige måder at komme i gang med at tjene penge på, som du kan kaste dig over her og nu. Her får du et par gode bud.

Bliv freelancer

Først og fremmest kan du vælge at blive freelancer inden for et felt, som du brænder for, og som du har talent inden for. Det kan være, at du kan blive en freelance fotograf, hvor du tager billeder til bryllupper eller konfirmationer.

 

Det kan også være, at du er dygtig til at designe eller at programmere. Så er der også mange gode freelance opgaver til dig derude.

 

Eller måske er du god til at skrive? Der er også mange studerende, der tjener lidt ekstra ved siden af ved at skrive som freelancer tekstforfattere. Så der er mange gode muligheder.

Bliv omdeler

Du kan også vælge en sikker vinder, som er at blive omdeler og komme i gang med at omdele aviser og reklamer. Der er altid brug for flere omdelere landet over, så der er gode chancer for, at der også er brug for det i din by.

 

Det er et meget simpelt job, der mest af alt bare handler om at bevæge benene og komme rundt i byen. Du kan enten vælge at gå med ugeaviser og reklamer, eller du kan vælge at gå med betalingsaviser, hvor der ofte ikke er lige så mange reklamer med, og som giver lidt mere pr. avis.

Få et studiejob

Sidst, men ikke mindst, er der jo også mange virksomheder, der søger efter studerende til at udfylde rolle som studentermedhjælpere. Der er mange gode studiejobs derude, som du måske egner dig godt til qua dit studie.

 

Det er også en rigtig god mulighed for at få dig lidt erfaring, hvis du gerne vil samle ind til dit CV, og hvis du gerne vil udvikle dine evner inden for en særlig branche.

 

Så nu har du altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at tjene nogle flere penge ved siden af dit studie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *