Spil løs!

Asian handicap er en funktion der benyttes inden for sportsbetting, som giver spilleren mulighed for at tilføre de dystende hold et handicap, i forhold til hvilket hold der er favorit til at vinde kampen. Det lyder måske lidt kompliceret, men faktisk er det ret enkelt i sin grundform.

Kampe

Hvis Manchester City eksempelvis møder Aston Villa, så er det ret indlysende at City er favorit til at vinde kampen. Et spil på en sejr til City, giver derfor ikke særlig gode odds. Hvis man derimod tilfører Manchester City et handicap på 1 mål, betyder det at City starter kampen med allerede at være bagud 1 – 0. Det giver alt andet lige spilleren et bedre odds på en sejr til City, da de nu skal score mindst 2 mål for at vinde spillet.

 

Hvis City så kun scorer 1 mål, ender kampen så uafgjort? I teorien ja, men uafgjort resultat findes ikke når du benytter asian handicap. Hvis en kamp ender uafgjort, får spilleren pengene tilbage. Det betyder, at der reelt er 50% chance for at vinde, hvor der i traditionel 1X2 betting er 3 mulige udfald, og dermed kun 33% chance for at vinde.

Asian

Asian handicap gør det er også muligt at udtænke andre sjove og spændende konstellationer som f.eks. halve og kvarte mål, men her i artiklen vil vi forsøge at holde det simpelt, og forklare lidt mere om hvordan du nemmest kan komme i gang med at tjene penge ved hjælp af denne funktion.

 

Som du sikkert allerede har forstået, giver asian handicap dig bedre odds og bedre chancer for at vinde, så hvordan kommer du bedst i gang med at spille? Det er desværre ikke alle danske bookmakere som er lige gode til at tilbyde asian handicap til deres kunder, og derfor er det vigtigt at du vælger den bookmaker som giver dig de bedste vilkår.

 

En af de betting sider som har et rigtig godt udvalg er Bet365. Dette svenske betting firma er desuden en af de bookmakere som er mest innovative på det danske og nordiske marked. Udover asian handicap har de rigtig mange funktioner som du helt sikkert vil blive meget glad for. Her kan du blandt andet livestreame kampe mens du spiller på dem, benytte cash out-funktion, spillebørs og mange andre ting.

Bet365

Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet365, har du også mulighed for at benytte deres gavmilde velkomstbonus. En Bet365 bonus giver dig op til 750 kr. i væddemålskreditter, som du frit kan bruge til at komme i gang med at spille.

 

Hos Bet365 vil du opleve at du kan benytte asian handicap på rigtig mange forskellige kampe, og desuden får du rigtig gode odds med på vejen. Det er nemt at indbetale og udbetale penge fra sin Bet365 konto, og derfor har vi valgt netop denne bookmaker som vores favorit når det kommer til asian handicap. Så er det bare med at komme igang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *